• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Picas Studio,12 ülkeye yenilikçi fikir satıyor

Picas Studio,12 ülkeye yenilikçi fikir satıyor
Üç boyutlu lazer teknolojisini reklam sektörüyle tanıştıran Picas Studio, 12 ülkeye yenilikçi fikir satıyor.

Türkiye’de reklam sektörü en dinamik ve en hızlı büyüyen alanların başında geliyor. Özellikle KOBİ’lerin reklam ve tanıtım atağına kalkması sektörün hacmini daha da genişletti. Tüm bu gelişmeler sektörde yenilikçi fikirlerin hayat bulmasını sağlıyor. Bu noktada hologram teknolojisi son dönemde öne çıkan unsurlardan biri haline geldi.

Yenilikçi ve genç bir ekipten oluşan Picas Studio da buradan hareketle Türk reklam sektöründe yeni bir dönem başlattı. Kendi teknolojilerine ek olarak Olomax’ı dünyaya getiren İsviçre merkezli ReinvenTi SA ile de anlaşan firma Türkiye’de reklam sektöründe denenmeyenleri hayata geçirecek.

Picas Studio kurucu ortağı Baran Ayaz, yakın zamanda oldukça ilgi çeken reklamlara imza atacaklarını ifade ediyor. “Picas Studio olarak ürün bazlı çalışmalarımız dışında aynı zamanda holografik sahne tasarımları yapabilmekteyiz” diyen Ayaz, ” Holografik konser, holografik lansmanlar ve diğer her türlü sahne şovu holografik sahneyle daha çekici, daha büyük ve daha renkli bir hale getiriyoruz” diyor. Sadece Türkiye değil 12 ülkede daha faaliyette bulunduklarını anlatan Ayaz, “Farklılaşmak ve akılda kalıcı reklam hedefleyen şirketler ana hedefimiz” diyor.

Hologram nedir?

Holografi üç boyutlu lazer fotoğrafıdır. Hologram orijinal objenin üç boyutlu gerçek kaydıdır. Derinlik ve paralaks içerdiğinden, objenin çevresini ve arkasındaki objelerin daha da derinlik içinde görülmesini sağlar.

Teknoloji avantaj sağlıyor

Ayaz teknolojinin şirketelere sunduğu diğer avantajları ise şu şekilde ifade ediyor: “Olomax ürün gamı farklı model tipine, farklı biçimlere, malzemelere ve renklere hitap eder. Hatta firmaların logoları, markaları ve renklerine göre de farklı gövde tasarımları yapılabilir. Farklı tasarım gövde modellerin yanısıra, malzemelerde ve çizimlerde radikal değişimler yapılarak talep edilen ihtiyaçlar doğrultusunda farklı tasarımlar geliştirilebilir.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim