• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Scania,sürücü eğitimlerine devam ediyor

Scania,sürücü eğitimlerine devam ediyor
Yaya-yol ve yük güvenliği ile ilgili AR-GE çalışmaları ile de sektöre yön veren Scania, tüm bu çalışmaların odak noktasını ise eğitim olarak belirliyor.

Scania,sürücü eğitimlerine devam ediyor

Yaya-yol ve yük güvenliği ile ilgili AR-GE çalışmaları ile de sektöre yön veren Scania, tüm bu çalışmaların odak noktasını ise eğitim olarak belirliyor.

Scania bünyesinde gerçekleşen AR-GE çalışmalarında müşterileri karlılığının devamlılığı amaçlanırken, en yüksek gider kalemlerinin başında gelen yakıt tüketiminin de azaltılması ve böylelikle çevresel etkilerin de en aza indirilmesi için çalışmalar gerçekleştiriliyor.
 
Scania, sürücü eğitimleri ile daha ekonomik ve daha güvenli sürüş için sürücülere ipuçları veriyor. Eğitimler sonunda yüzde 10 oranında yakıt tasarrufu ve emisyon salınımında kayda değer azalma sağlandığı kaydedildi. Ayrıca daha az yıpranan lastik, daha az yağ tüketimi ve güç aktarma organlarının daha uzun süreli kullanım imkanı daha az maliyet ve böylelikle daha yüksek kar marjına olanak sağlamaktadır. Ayrıca, iyi eğitimli bir sürücünün kaza yapma ihtimalinin de düşük olması, sürücü güvenliğinin yanısıra iş yönetimi açısından daha az zaman kaybı ve daha düşük sigorta primleri anlamına gelmektedir.
 
“3 bin sürücüye eğitim verildi”
 
Scania Sürücü Eğitimleri, ülkemizde de gerek kurum içi eğitimler gerekse de araç satın alan müşterilere düzenli olarak verilmekte. Bünyesinde bulunan uzmanlar tarafından filolar başta olmak üzere bireysel kullanıcılara kadar belirli müfredatta araç ve güvenli sürüş eğitimleri verilmekte. Türkiye’de 2005 yılından bu yana aralıksız sürdürülen eğitimlerde yaklaşık 350 firmadan 3 binin üzerinde sürücüye eğitim veren Scania eğitmenleri de belirli periyotlarda son teknolojiler ve gelişmeler hakkında eğitim almakta. Doğuş Otomotiv Scania, Yetkili Satıcı ve Servis ekiplerine teknik ve ticari eğitimler vermekte olup  Scania müşterilerine ise güvenli, verimli ve ekonomik araç kullanımı için ücretsiz sürüş eğitimleri sunmaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim