• BIST 9934.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Sony'den üst düzey donanımlı Xperia™ M

Sony'den üst düzey donanımlı Xperia™ M
İleri teknolojiyi şık tasarımla birleştiren Sony Mobile Communications’ın akıllı telefon serisine eklediği en yeni modeli XperiaTM M, Sony’nin teknoloji ve tasarım uzmanlığını tek dokunuş fonksiyonlarıyla birleştiriyor.

İleri teknolojiyi şık tasarımla birleştiren Sony Mobile Communications’ın akıllı telefon serisine eklediği en yeni modeli XperiaTM M, Sony’nin teknoloji ve tasarım uzmanlığını tek dokunuş fonksiyonlarıyla birleştiriyor. OmniBalance tasarımı ve üst düzey donanımı ile XperiaTM M Türkiye’de satışa sunuluyor.  

 
Sony Mobile Communications; XperiaTM akıllı telefon ailesini genişletmeye devam ediyor. Sony’nin kolay bağlantı sağlayan özellikleri ve inovatif tek dokunuşla bağlantı fonksiyonları ile dikkat çeken XperiaTM M, Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşuyor.  
 
XperiaTM M Sony’nin teknoloji ve tasarım uzmanlığını bir araya getiriyor. Tek dokunuşla paylaşım için NFC, etkileyici tasarım ve yüksek kalite görüntü için zengin 4 inçlik HD dokunmatik ekran, etkileyici fotoğraf ve videolar için 5 Megapiksellik HDR özellikli akıllı kamera ve pil ömrünü dört katına kadar artıran Batarya Stamina Modu dâhil bir dizi teknolojiyi yeni bir segmentte sunuyor. 
 
Tek Dokunuşla Paylaşım Kolaylığı
 
Tek dokunuşla paylaşım ile NFC teknolojisindeki bağlantı kabiliyetini gözler önüne seren XperiaTM M fotoğraflarınızı telefondan telefona paylaşmanızı, en sevdiğiniz müziği hoparlöre aktararak dinlemenizi ve istediğiniz filmi daha büyük bir ekrana yansıtıp izlemenizi sağlıyor. XperiaTM M kullanıcıları, Sony’nin kablosuz stereo kulaklığı (SBH20), NFC hoparlörü ve NFC özelliğini destekleyen Bravia TV’ler gibi birçok cihaz üzerinden kolayca ve anında tek bir dokunuşla paylaşmanın keyfine varıyor.  
 
Üstün Tasarım ve Kişiselleştirilebilir Renk Ayarı
 
Özenle tasarlanmış estetik görünümü ile OmniBalance tasarım sahibi XperiaTM M, şık ve kullanışlı iskelet çerçevesinin yanı sıra arama, kısa mesaj uyarıları ve diğer bildirimler için kişiselleştirilebilir renkli aydınlatma özelliğine de sahip.
 
Batarya Stamina Mod 
 
Sony’nin bekleme süresini gözle görülür ölçüde artıran daha uzun ömürlü pil yönetimi teknolojisi Battery STAMINA moduna da sahip olan XperiaTM M kullanıcıları, pil ömrünü 4 katına kadar artırabiliyor.  
 
Sony Eğlence Dünyası 
 
XperiaTM M; mobil, tablet, masa üstü ve konsol platformlarında yer alan eğlence deneyimlerini hayata geçiren Sony’nin medya uygulamalarını da içinde barındırıyor. XperiaTM M kullanıcıları;  “WALKMAN”, “Album” ve “Movies” uygulamaları ile tek bir noktadan istediklerini kolayca paylaşabilirken; “Album” uygulaması ile hem Facebook arkadaşlarının albümlerini kolaylıkla ziyaret edebiliyor hem de “Faces” özelliği sayesinde bu özelliği kullanan diğer kullanıcıların görüntülerini de düzenleyebiliyor.  
 
XperiaTM M’nin Öne Çıkan Özellikleri
 
• İçeriğin televizyonda görüntülenmesini ya da farklı cihazlar arasında müzik, fotoğraf, film ve oyun paylaşımını sağlayan NFC teknolojisine sahip tek dokunuşla paylaşma özelliği 
• Zengin 4 inçlik FWVGA dokunmatik ekran ve LED aydınlatmaya sahip Sony’nin OmniBalance tasarımı 
• Sony ClearAudio+, xLOUD ve 3D Surround Sound (VPT)
• 5 MP hızlı çekim, otomatik odaklama ve fotoğraflar için HDR özelliklerine sahip kamera ve özel objektif kapağı tuşu
• Güçlendirilmiş pil ömrü sağlayan Batarya STAMINA modu
• Çift çekirdekli işlemci ile yüksek performans
• Siyah ve beyaz renk alternatifleri
 
xperiam_white_group.jpg
 
xperiam_speaker.20130914103412.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim