• BIST 9834.55
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Starpet, bayramın yol haritasını çıkardı

Starpet, bayramın yol haritasını çıkardı
Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet, Ramazan Bayramı’nda Türkiye’nin farklı bölgelerindeki istasyonlarına uğrayan araçların hangi illerden geldiğine yönelik bir inceleme gerçekleştirdi.
Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet, Ramazan Bayramı’nda Türkiye’nin farklı bölgelerindeki istasyonlarına uğrayan araçların hangi illerden geldiğine yönelik bir inceleme gerçekleştirdi. Starpet’in verileri, hangi şehrin sakinlerinin bayram tatillerini nerede geçirdiğine yönelik ilgi çekici bilgiler ortaya koydu. Bayramda 34 plakalı araçlar en çok İzmir, Balıkesir ve Antalya’yı ziyaret ederken, Ankaralıların ilk tercihi İstanbul oldu. İstanbul’daki Starpet istasyonlarını en çok ziyaret eden iller ise Ankara, Bursa, İzmir, Tekirdağ ve Kocaeli olarak sıralandı. 
 
Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet, Ramazan Bayramı’nda istasyonlarını ziyaret eden araçların hangi ilin plakasını taşıdığını inceledi. Hangi ilin sakinlerinin araçlarıyla hangi şehri ziyaret ettiğini gösteren verilere göre, 2012 yılı Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi, bu yıl da en çok İstanbullular seyahat etti. İstanbul’un ardından en çok seyahat eden iller ise Ankara ve Adana oldu.
 
Starpet’in Türkiye çapındaki istasyonlarından elde edilen bilgilere göre, 34 plakalı araçlar en çok İzmir, Balıkesir ve Antalya’yı ziyaret etti. Mersin’de bulunan Starpet istasyonları da İstanbulluların tercihlerinde üst sıralarda yer alırken, Mardin, Batman, Van, Trabzon ve Kayseri, çok sayıda 34 plakalı aracı ağırlayan diğer iller olarak dikkat çekti. İstanbul’daki istasyonları en çok ziyaret eden iller ise Ankara, Bursa, İzmir, Tekirdağ ve Kocaeli olarak sıralandı. 
 
Ramazan Bayramı’nda Ankaralıların en çok ziyaret ettiği illerde ilk sırayı İstanbul alırken, Balıkesir, İzmir ve Mersin başkentlilerin tercih ettiği diğer iller oldu. Anadolu’daki illerin bir kısmı ise Ramazan Bayramı’nı yakın şehirlerde geçirmeyi tercih etti. Mersin’deki Starpet istasyonlarına en çok ziyaret Adana, Urfa ve Ankara plakalı araçlar tarafından gerçekleştirildi. Antalya Mersin’den Trabzon ise Samsun ve Rize’den gelen ziyaretçileri ağırladı. Öte yandan Batman, Van ve Mardinliler ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bayram tatilini ağırlıklı olarak kendi şehirlerinde geçirmeyi tercih ettiler.
 
starpet_harita.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim