• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Stevie Awards'tan Akbank'a 8 ödül

Stevie Awards'tan Akbank'a 8 ödül
Akbank, Stevie Awards'ın düzenlediği "International Business Awards"ta 2 Altın, 3 Gümüş ve 3 Bronz ödül kazandı.

Akbank, Stevie Awards'ın düzenlediği "International Business Awards"ta 2 Altın, 3 Gümüş ve 3 Bronz olmak üzere toplam 8 ödül kazandı.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, 2002 yılından bu yana dünyanın en iyi ürün, hizmet ve iletişim projelerini belirleyen uluslararası prestijli ödül platformu Stevie Awards, Akbank'ın projelerini ödüllendirdi. Akbank, ürün, hizmet ve iletişim projeleriyle 2 Altın, 3 Gümüş ve 3 Bronz Stevie Ödülü'ne layık görüldü.

Akbank'ın kurumsal sosyal sorumluluk projesi "Ekonominin Kahramanı Çocuklar", Türkiye'de Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi unvanını alarak Altın Stevie Ödülü'yle ödüllendirildi. Akbank Direkt Mobil Uygulaması da, "Deneysellik ve İnovasyon" kategorisinde Altın Stevie Ödülü aldı.

Akbank Direkt Mobil Uygulaması Ekibi, "Bilgi Teknolojisi Ekibi" kategorisinde, Akbank'ta bankacılık uygulamalarının sistem testlerinden sorumlu Sistem Test Araç ve Süreç Ekibi, "Bilgi Teknolojisi Ekibi" kategorisinde, Akbank websitesi de "Bankacılık" kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü kazandı.

Akbank Sanat'ın Instagram projesi Kısa Yol, "En İyi Instagram Kullanımı" kategorisinde, Akbank Direkt Bilgi Departmanı da "Yılın Bilgi Teknolojisi Ekibi" kategorisinde Bronz Stevie Ödülü'ne layık görüldü. Akbank Kurumsal İletişim Bölümü ise "İletişim Ekibi" kategorisinde ödül alan tek Türk şirketi olarak Bronz Stevie Ödülü ile ödüllendirildi.

"Başarılar, daha iyi projelere teşvik ediyor"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Akbank'ın farklı alanlardaki başarılarının uluslararası ödül platformlarınca takdir görmesinden büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Binbaşgil, şunları kaydetti:

"Akbank olarak teknolojiye, mobiliteye, sosyal sorumluluk ve iletişim projelerine büyük önem veriyoruz. İnovatif ve yenilikçi projelerle hem ürün ve hizmetlerimizi geliştiriyor, hem de kurumsal sosyal sorumluluk misyonumuzu yerine getiriyoruz.

Teknolojiye yaptığımız yatırımlar, yenilikçi projelerimiz ve ülkemizin geleceğine yönelik gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk çalışmaları, Akbank'ı ödül platformlarında da öne çıkarıyor. Bankamızın farklı birimlerinin kazandığı başarılar bizi daha da iyi projeler için teşvik ediyor."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim