• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Temsa Ar-Ge Merkezi 'En İyiler' arasında yerini aldı

Temsa Ar-Ge Merkezi 'En İyiler' arasında yerini aldı
Sanayi, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı’nın ARGE merkezleri arasında yaptığı değerlendirmede TEMSA ARGE Merkezi en iyi uygulamalar arasında seçilme başarısı elde etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan ''Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri'' çalışmasına Temsa, yenilikçilik ve girişimcilik raporu ile değerlendirmeye katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda TEMSA Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri arasında yer almaya layık görüldü. Bu kapsamda Nisan ayında Bakanlık tarafından düzenlenecek paylaşım toplantısında sunum yapmaya ve Sanayi firmalarına dağıtılacak olan Ar-Ge merkezleri iyi uygulama örnekleri kitabında da yer almaya hak kazandı.

Yenilikçilik insiyatifi öne çıkarıldı

mustafa-gurcan.jpgTürkiye'de yerleşik 243 Ar-Ge merkezi içerisinde iyi uygulama örnekleri arasında yer almanın çok önemli bir başarı olduğuna dikkat çeken Temsa Ar-Ge Müdürü Mustafa Gürcan “TEMSA ARGE faaliyetlerinin tümünde yenilikçilik insiyatifi ön plana çıkarıldı. ARGE projelerinin kollektif olması;  müşterileri dinlememiz, ihtiyaçlarını önceden tespit edip uygulamaları hızlıca devreye almamız ve tüm bu süreci organizasyon ve paydaşların katılımı ile yapmamız, bizim en önemli farkımız olarak bu raporda ortaya koyduk. ARGE merkezi olarak her geçen gün geliştirilen yeni projeler sonucunda hayata geçen araçların cirosal oranını artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Avenue IBUS, En iyi Teknoloji Uygulama Ödülü aldı

Smart Mobility programı ile ARGE merkezi olmanın en önemli şartı olan ARGE ve Yenilik Program ve Projelerinin Bulunması”nı hayata geçirdiklerini vurgulayan Ürün Müdürü Mert Özkaynak,  “Smart Mobility programları kapsamında güvenlik, dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve verimlilik platformlarında önemli projeler geliştiriliyor. Bunun en güzel örneği TRANSİST 2015’de en iyi teknoloji uygulama ödülü almış,  Türkiye’nin ilk akıllı aracı, Avenue IBUS’ın TEMSA tarafından hayata geçirilmiş olmasıdır. IBUS Platformu benzersiz altyapısı ile dünyada ilklere imza atmaya şimdiden başladı.  TEMSA ayrıca yenilikçiliğin sadece ürün odaklı olmamasına özellikle insan kaynakları alanında yapılan süreç inovasyonu ile tüm TEMSA birimlerinin yayılmasını hedef aldı. Her geçen gün üniversiteler, belediyeler, teknokentler, müşterilerimiz, paydaşlarımız ve yerel yönetimler ile birlikte yenilikçi çözümler ve ürünler üretmeye devam edeceğiz“ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim