• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Turkcell Teknoloji Zirvesi açılışa hazır

Turkcell Teknoloji Zirvesi açılışa hazır
Türkiye’nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden Turkcell Teknoloji Zirvesi, bu yıl ilk kez iki güne yayılacak ve 100 oturumda 200 fikir önderini binlerce davetliyle bir araya getirecek.

 

Türkiye’nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden Turkcell Teknoloji Zirvesi, bu yıl ilk kez iki güne yayılacak ve 100 oturumda 200 fikir önderini binlerce davetliyle bir araya getirecek.
 
Haliç Kongre Merkezi’nde 12-13 Kasım günlerinde gerçekleşecek etkinlikte, Microsoft Başkan Yardımcısı Alberto Arciniega, Wired dergisinin kurucularından editör Kevin Kelly ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ana konuşmacılar olarak yer alacak. “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonuna paralel olarak teknolojinin iş dünyası üzerindeki etkilerinin masaya yatırılacağı Zirve, Teknoillüzyonist Marco Tempest’in muhteşem gösterisi ile açılıp, Cem Yılmaz’ın İLERİTKNLJ gösterisi ile sona erecek.
 
Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, kurumsal müşterilerini ve iş ortaklarını dünyanın en önemli fikir önderleriyle buluşturmaya, fikir alışverişi için eşsiz ortamlar yaratmaya devam ediyor. Bu yıl altıncı kez düzenlenecek ve 12-13 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Turkcell Teknoloji Zirvesi, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonuna paralel olarak iş ve teknoloji dünyasından 200'e yakın konuşmacıyı ağırlayacak. Microsoft Başkan Yardımcısı Alberto Arciniega, Wired dergisinin kurucularından editör Kevin Kelly ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in ana konuşmacılar olarak yer alacağı etkinlik; Teknoillüzyonist Marco Tempest’in muhteşem gösterisi ile açılıp, Cem Yılmaz’ın İLERİTKNLJ gösterisi ile sona erecek. 
 
Selen Kocabaş: “Turkcell Teknoloji Zirvesi’ni her sene bir adım öteye taşımayı başardık, bu yıl 10 bin kişiyi ağırlayacağız”
 
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “Turkcell, bugün kurumsal pazarın lideri ve 500 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. Turkcell’li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Turkcell Teknoloji Zirvesi de bu amaç doğrultusunda tasarladığımız bir organizasyon. Geçtiğimiz yıllarda 10 binin üzerinde katılımcı ağırladığımız zirveyi bu sene altıncı kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Etkinliğimizi her sene bir adım öteye taşımayı, her sene daha zengin içerik sunmayı, daha çok fikir önderini daha çok kurumsal müşterimizle bir araya getirmeyi başardık. Bu sene iki güne yayılan, müthiş bir beyin fırtınası ortamı yaratacağız. Zirvede 10 bin kişiyi ağırlayacağız. En yeni teknolojileri tartışıp, iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin deneyimlerini dinleyip, dünyanın önde gelen vizyonerlerinden geleceği dinleyeceğiz. Kısa bir süre önce teknolojiyle büyümek isteyen şirketler için hayata geçirdiğimiz İş’te Teknoloji Hamlesi’ne paralel olarak; perakendeden sağlığa, enerjiden lojistiğe ekonomik sistem içinde var olan tüm sektörler için özelleştirilmiş oturumlarımız olacak. Kısacası, bu iki günde ekonomiye teknolojik dönüşüm merceğinden bakacak, mobil ve sabit teknolojilerin beraberinde getirdiği fırsatları hep birlikte değerlendireceğiz” dedi. 
 
Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde iki gün boyunca 100’ü aşkın oturum gerçekleşecek
 
Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde Qualcomm, Ericsson, IBM, Microsoft, JCI, Symantec, Shell, FİBA, Samsung, Migros, Cisco, GE, Accenture, McKinsey, ATOS, Nokia, SAP gibi şirketlerin yanı sıra Turkcell Grup bünyesindeki Turkcell Superonline, Turkcell Global Bilgi gibi firmaların üst düzey yöneticileri, 100’ü aşkın oturumda konuşmacı olarak yer alacak.
 
Turkcell Teknoloji Zirvesi’nin ilk günü olan 12 Kasım’da, Microsoft Başkan Yardımcısı Alberto Arciniega ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ana konuşmacılar olarak yer alıyor. Aynı gün gerçekleşecek paralel oturumlardan birkaçının başlıkları ise şöyle: “Akıllanan Makineler Şirketlere ve Türkiye’ye Kazandırıyor”, “Giyilebilir Teknoloji ve Mobil Güvenlik”, “Geleceğin Araçlarında Güvenli ve Keyifli Seyahatin Sırları”, “160 Karakter’den Yeni Pazarlama Açılımlarına, Big Data: İnovasyon, Verimlilik ve Farklılaşmaya Giden Anahtar”, “Akıllı Eğitimle Akıllı Gelecek”, “Türkiye’nin Enerjisi Akıllı Şebekeler ile Artıyor”. Zirvenin ilk günü Candan Erçetin’in vereceği konserle sona erecek. 
 
Etkinliğin ikinci günü olan 13 Kasım’da ise ana konuşmacılar, Wired dergisinin kurucu editörü ve yaşayan en ilham verici teknologlardan Kevin Kelly ve Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş olacak. İş’te Teknoloji Hamlesi’nin derinlemesine masaya yatırılacağı ikinci günde “Önümüzdeki 10 Yıl” başlıklı oturumlarda perakende, sağlık, spor, enerji sektörleri ayrı ayrı, konunun uzmanları tarafından ele alınacak. Etkinlik, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın teknolojik yenilikleri hicvedeceği İLERİTKNLJ gösterisi ile son bulacak. 
 
Oturum ve röportajlar canlı yayınla izlenebilecek 
 
Turkcell Teknoloji Zirvesi’ne katılma fırsatı bulamayanlar için teknolojik çözümler de düşünüldü. Etkinliği iki gün boyunca Twitter’da #TeknolojiZirvesi etiketi ile takip etmek,  oturumları ve röportajları www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi adresinden etkinlik boyunca canlı olarak izlemek mümkün olacak. 
 
TURKCELL TEKNOLOJİ ZİRVESİNİN ÖNDE GELEN KATILIMCILARI HAKKINDA
 
Alberto Arciniega - Microsoft Başkan Yardımcısı
 
Alberto Arciniega, halen Microsoft’un, “Dünya Üretim ve Kaynaklar”, “Dünya Finansal Hizmetler”, “Dünya İletişim ve Medya” ve “Dünya Perakende ve Tüketici Malları” bölümlerinin dahil olduğu “Endüstriler ve Global Müşteriler” birimini yönetiyor. Endüstri stratejilerinin oluşturulması, pazarlama ve çözüm geliştirmelerinin denetlenmesi, Microsoft’un endüstri vizyonu ve değer önermelerinin küresel anlamda uygulanmasını sağlamak görevleri arasında yer alıyor. 
 
Arciniega; müşteri, teknoloji, satış ve yönetim konularında 25 yıllık bir deneyime sahip. Microsoft Endüstriler ve Global Müşteriler Başkan Yardımcılığı görevinden önce, IBM General Business Sector (IBM Genel İş Sektörü’nde) WW Enterprise Sales (Dünya Girişim Satışları) Bölümünün başkan yardımcılığını yapmaktaydı.  IBM’de çalıştığı 24 yıl boyunca, Dünya’nın farklı bölgelerinde, Avrupa ve Amerika kıtasında bulunan ürün birimleri içerisinde ana satış konumlarında görev yaptı. 
 
Kevin Kelly – Wired dergisi kurucusu ve teknolog
 
Kevin Kelly, 30 yılı aşkın bir süredir bilgi teknolojileri devrimine katkıda bulunmuş bir vizyoner. Daha 80’li yıllarda bugünün teknolojilerini öngören, teknoloji üzerine yarım düzine best-seller kitabın yazarı. Dünyadaki ilk Hacker kongresini düzenleyen ve efsane teknoloji dergisi Wired’ın kurucularından biri.   
 
Kelly, 1993 yılında, 1 milyon tirajlı teknoloji dergisi Wired’ın piyasaya sürülmesinde görev aldı ve Ocak 1999’a kadar derginin Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Kelly’nin görev süresi boyunca dergi, sektörün Oscar’ı olarak görülen iki “Ulusal Dergi Ödülü” kazandı. 
 
Kelly ayrıca, ayda 1 milyon ziyaretçisi olan Cool Tools web sitesinin editörü ve yayıncısı. 1984 ve 1990 arası, genel normların dışında kalan teknik haberler yapan bir dergi olan Whole Earth Review (Tüm Dünya İncelemesi) dergisinin yayıncılığını ve editörlüğünü yaptı. Devam eden Hackerlerin Konferansı (Hackers’s Conferance) organizasyonunun kurucu ortaklarından ve 1985 yılında başlayan ve öncü bir çevrimiçi hizmet olan WELL’in piyasaya sürülmesinde rol oynadı. Yeni Ekonomi için Yeni Kurallar (New Rules for the New Economy) ve Fortune dergisi tarafından tüm yöneticiler tarafından okunması önerilen Out of Kontrol (Kontrol Dışı) adlı kitaplarının yazarıdır. Buna ek olarak, The New York Times, The Wall Street Journal, The Economist, Time, Harpers, Science, GQ ve Esquire gibi prestijli yayınlar için yazılar yazmaktadır. 
 
Şu anda, Pacifica, Kaliforniya’da bir stüdyosu bulunan Kelly, teknolojinin uzun vadeli eğilimleri, araçları, yeni medya ve kültürel davranışlar üzerinde çalışıyor. Son kitabı Teknoloji Ne İster (What Techonology Wants), teknolojiye yenilikçi bir bakış açısı getiriyor. 
 
Marco Tempest – Teknoillüzyonist
 
8 yaşından beri illüzyonla ilgilenen Marco Tempest, 22 yaşında “Dünya İllüzyonist Kupası”nın sahibi oldu. Kendi tasarımı siber-illüzyon şovu dünyada türünün tek örneği. Tokyo’dan Zürih’e, New York’tan Barselona’ya dünyanın en büyük metropollerinde gösteriler yaptı, sayısız TV şovuna konuk oldu. Özellikle teknoloji ve otomotiv alanında önde gelen markaları –Panasonic, Sony, Apple, Audi, Nissan, Mitsubishi gibi- yeni ürün ve tasarımlarını tanıtmak için Tempest’in sihrinden faydalandı.
 
Program:
 
12 Kasım
09:00-09:30 Kayıt/Kahvaltı
09:30-09:50 Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş konuşması
09:50-11:20 Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv konuşması
11:20-11:50 Ara
11:50-12:30 Microsoft, Alberto Arciniega konuşması
12:30-14:00 Ara-öğle yemeği
14:00-17:40 Paralel oturumlar
18:00-20:00 Candan Erçetin konseri
 
13 Kasım
09:00-09:30 Kayıt/Kahvaltı
09:30-10:30 Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş konuşması
10:30-11:15 Wired, Kevin Kelly konuşması
11:15-12:00 Ara
12:00-12:40 Paralel oturumlar
12:40-14:00 Ara-öğle yemeği
14:00-16:40 Paralel oturumlar
17:00-18:00 CMYLMZ İLERİTKNLJ
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim